amcam ?! love it ? adorable rite ! so ,, follow laa !! XD

foll0w cneyy ~

Saturday, 20 October 2012

Views
hohoi semua :D
abel in the house ! hee ~  miss my blog so much !
amacam my followers ? sehad .
da lama tak update ni .
saya sekarang dah couple ..
(akhirnya .....)
selepas break with my ex : aslam hilmi , dah 6 bulan tuh since dia .
paling lama single -,- haha my life kann .
my hubby now : muhammad amirul , call him MIYOI ! <3
huhui , tapi dia ni agak hardcore tau , kasar sikit .
couple macam membe .. tapi its a good experience what :D
hehe , dia budak skaters . cehh HOT ler tuh .. haha
he wont admit punn yang dia hot ,
bak kate dia budak kampung jelaa saiyang :P
sekarang tengah exam FINALE , tapi saya tak berapa nak fokus ,
awak boleh perasan dengan saya meluangkan masa buat post ney :D
it SHOWs ~
tahun ney macam tade semangat sikit .. the most tragic life i suppose ,
but LIfe must go on , aint i rite ~
jangan mudah kalah :)
btw baru lepas jumpe my mamat korea ~
LEE HYUN WOO <3
                                                      he's so cute ,, watch my picture -->

heehe , cute tak dia .. haha mine !
tapi dapat tengok dari jauh je . balik rumah nangis ouhhh ..
tengok lah cerita korea TO THE BEAUTIFUL YOU .
great show i gerenti ~ hee
hands off now .. bye :*
-bel-

No comments:

Post a Comment